De Gooische Loopbaancoach
 

Wie ben ik? 

Mijn naam is Marlous de Neijs. Ik woon in Eemnes en ik ben moeder van 2 enthousiaste pubers en bonusmoeder van 3 jong volwassenen. Ik ben een ervaren Loopbaancoach en HR professional met ruim 25 jaar werkervaring in diverse HR rollen in diverse branches (bouw, techniek en overheid).


Ik ben werkzaam geweest als Medewerker P&O, Verzuimbegeleider, (Senior) HR Business Partner, Vertrouwenspersoon, Teamleider P&O en Loopbaan-, Talent- en Teamcoach.


Ik heb verschillende HR en loopbaan gerelateerde opleidingen gevolgd zoals de Leergang Loopbaanbegeleiding en Studiekeuzecoach. Daarnaast ben ik gecertificeerd voor;
Disc (2020)

Clifton Strengths (2021) 

Bezig met Noloc (2022-2023)

Gedurende mijn eigen loopbaan ben ik erachter gekomen waar mijn passie en drive écht ligt. Vanuit mijn oprechte interesse in de mens en mijn enthousiasme om mensen verder te helpen, heb ik me de laatste jaren met name verder ontwikkeld op het gebied van loopbaan- en talentcoaching. 


Graag help ik jou als De Gooische Loopbaancoach een stap verder in het behalen van jouw doelen, het inzichtelijk krijgen van jouw talenten en/of het maken van belangrijke carrière keuzes.