Passie voor jouw loopbaan 
 Weloverwogen en vol vertrouwen een volgende stap in je loopbaan zetten?

Mijn grote passie is om mensen met loopbaan gerelateerde vragen te helpen. Hierbij maak ik gebruik van diverse instrumenten* om antwoord te krijgen en/of richting te geven aan jouw loopbaanvraag. Niets menselijks is mij vreemd en ik heb met vele mensen mooie resultaten bereikt.

* instrumenten die ik onder andere gebruik zijn; De Doen en Laten Box, Beroepenschatkist, Inspiratiespel, diverse vragenlijsten (m.b.t. drijfveren en voorkeursgedrag), Loopbaanwerkboek.


Neem contact op
 • Beroepenschatkist-praktijk
 • Beroepenschatkist
 • Beroepenschatkist-praktijk-1
 • Beroepenschatkist-3
 • Doen-en-laten-box
 • Inspiratiespel


Voor wie is loopbaanbegeleiding geschikt?

 • Voor alle leeftijden, voor jonger en op het voortgezet onderwijs tot en met 60+'ers;
 • Voor alle niveaus, vanaf VMBO Basis tot universitair;
 • Van scholieren, starters en jonge professionals (0 - 5 jaar werkervaring), tot ervaren vakmensen/carrière makers (5 -  25 jaar werkervaring) en toekomstige pensionado's;
 • Voor jongeren (scholieren) die een passend vakkenpakket en/of een vervolgopleiding dienen te kiezen. Maar ook senioren (60+) die in de laatste fase van hun carrière zitten kunnen loopbaanvragen hebben, net als iedereen die hier qua leeftijd tussen zit.Werkwijze

Na het 1e vrijblijvende kennismakingsgesprek zal ik jouw (loopbaan)vraag en de bijbehorende acties/interventies in kaart brengen. Elke (loopbaan)vraag is maatwerk en wat je nodig hebt aan advies en begeleiding is heel persoonlijk.

In plaats van een vastomlijnd pakket, kan het natuurlijk ook zo zijn dat een paar losse gesprekken voor jou voldoende zijn.

Een standaard loopbaantraject bestaat vaak uit de volgende fases:

 • Wie ben ik? Dit brengen we in kaart door diverse persoonlijkheidsvragenlijsten en spreken we uitvoerig door.
 • Wat wil ik? Hier wordt vaak de beroepenschatkist en De Doen en Laten Box voor ingezet.
 • Wat kan ik? Dat is vaak meer dan je denkt en gaan we inventariseren op basis van werkzaamheden, zaken uit de toekomst, persoonlijke omschrijving en het competentiespel.

Door al deze fases te doorlopen krijg je inzicht in je sterke punten, vaardigheden, interesses en persoonlijke voorkeuren. Het helpt bij het identificeren van geschikte en passende carrière mogelijkheden. Je verzamelt op een overzichtelijke wijze informatie over (werk)ervaring, competenties, loopbaanwaarden en doelen. Hierdoor kan je gerichte loopbaankeuzes maken die goed aansluiten bij je wie je bent en wat je wilt bereiken.

Bovengenoemde fases doorloop je vaak in 4 gesprekken van 1,5 uur en 1 evaluatiegesprek van 1 uur.

Soms is er meer begeleiding nodig en dan kan een uitgebreider traject meer geschikt zijn, zie hiervoor het tariefoverzicht.

Voor jongeren die een loopbaantraject willen volgen om een passend vakkenpakket en/of vervolgopleiding te kiezen, zijn de trajecten vaak korter. In dit geval zijn 3 gesprekken van 1 uur en 1 evaluatiegesprek van 1 uur vaak voldoende. 


Waarom zou je kiezen voor loopbaanbegeleiding?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen kiezen voor loopbaanbegeleiding.

 • Bewustwording van je talenten; Loopbaanbegeleiding helpt je je sterke punten te identificeren en te begrijpen hoe je ze optimaal kunt benutten.
 • Weloverwogen en met vertrouwen kiezen voor je vakkenpakket, studie en/of vervolgstap in je carrière; Door loopbaanbegeleiding kun je beter inzicht krijgen in welke richting je wilt gaan ontwikkelen en welke stappen daarvoor nodig zijn.
 • Wegnemen van zorgen en twijfels; Loopbaanbegeleiding biedt ondersteuning bij het wegnemen van twijfels en angsten die gepaard kunnen gaan met loopbaankeuzes, waardoor je met meer zelfvertrouwen beslissingen kunt nemen.
 • Begeleiding op maat in een informele sfeer; Loopbaanbegeleiding wordt vaak gekenmerkt door persoonlijke aandacht en een informele setting, waardoor je je op je gemak en veilig voelt om open te praten over loopbaandilemma’s.
Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Benieuwd hoe ik jou kan ondersteunen? Laten we kennismaken! Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we jouw wensen en hoe ik je het beste van dienst kan zijn. Samen kijken we naar de mogelijkheden en vinden we de perfecte oplossing voor jouw behoeften.
Maak onderstaand een afspraak. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Afspraak inplannen