De Gooische Loopbaancoach
 

Dit jaar schoolexamen? 

Doe jij dit schooljaar examen? Dan is dat een spannend en bijzonder jaar! Want ervan uitgaande dat je slaagt, zal je  zeer waarschijnlijk een vervolgopleiding moeten gaan kiezen. Dat is niet voor iedereen even makkelijk, want er is nogal wat te kiezen. Hoe weet je nu wat de juiste opleiding voor jou is?

Helaas is het zo dat er veel schooluitval is gedurende vervolgopleidingen. Dit omdat de opleiding toch niet aan de verwachtingen voldoet of omdat men erachter komt dat de interesse en/of affiniteit toch op een ander vlak ligt. Super vervelend als dat je overkomt, dit gaat vaak gepaard met onrust en onzekerheid. 

het is mijn missie om scholieren/studenten zo vroeg mogelijk bewust te maken van de eigen talenten zodat ze weloverwogen en met vertrouwen voor een vervolgopleiding kunnen kiezen. Een vervolgopleiding die goed aansluit bij hun talenten.

 

Extra informatie inschrijven vervolgopleiding

Starters die naar het MBO willen dienen uiterlijk voor 1 april een studiekeuze te hebben gemaakt. 

De uiterste aanmelddatum voor HBO & WO studies is 1 mei.


Schrijf je je later in dan de uiterste aanmelddatum dan is je plek niet gegarandeerd. Ik help je dan ook graag op tijd met het maken van een studiekeuze die bij jouw past. 


Wanneer je je voor de uiterste aanmelddatum voor een studie hebt ingeschreven, mag je daarna nog wisselen van studie.